Amerikanac u Parizu već je dulje vrijeme skriven u filmskoj buksi nostalgije, dok je sljedeća ženama najpoznatija filmska odnosno TV Amerikanka, Carrie Bradshaw već zaboravila neslavnu epizodu u gradu romantike. Ali zato je u Pariz odlučila zakoračiti Angelina Jolie za potrebe filma 'The Tourist'

Nakon što je snimila dio filma u gradu na vodi, lijepa Angelina Jolie privremeno se preselila u grad ljubavi i svjetlosti, Pariz.

Dok njezin filmski partner Johnny Depp promovira film 'Alisa u zemlji čudesa', ona ušminkana kao prava glamurozna dama ispija kavu pred upaljenim filmskim kamerama.

Učinila je to ispred raskošne palače Palais Royal, sa stilom na kojem bi joj pozavidjeli i mnoge elegancijom zaražene Parižanke.

I Angelina se podvrgla ribbon-liftingu

Nakon što je posvijetlila kosu i napravila ribbon-lifting (face lifting kojeg je na svom licu napravila i Madonna) glumica izgleda bolje nego ikada. Naravno, koji kilogram više dao bi holivudskoj zvijezdi dozu putenosti koja bi joj idealno pristajal ali budući da nitko nije savršen - Angie je prava filmska božica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju