Kineska proročica Chen Shuaifo nema dobre vijesti za kraljevski par koji će 29. travnja stati pred oltar. Prognozirala je kako će brak princa Williama i Kate potrajati samo do 2015. godine

Jedna od najpriznatijih proročica u Kini je prema izrazima lica, pokretima i karakterima Williama i Kate prognozirala kako će njihova veza koja će uskoro biti okrunjena brakom trajati do zime 2015.

'Oboje su dominantni i tvrdoglavi, a uz to Kate nosi prsten od safira koji je pripadao princezi Diani te ima teret smrti na sebi', rekla je Chen.

>> Marka razdvojila princa Williama i Kate

>> Otkrivena vjenčana frizura Kate Middleton

No, budućim je mladencima predložila i nekoliko feng shui rješenja uz pomoć kojih će preduhitriti sudbinu, a jedno od njih je i da Kate u svoju sobu stavi ukrase s likom konja koji će ublažiti psa, njezin znak u kineskom horoskopu.

Ipak Kate može odahnuti jer joj je zapadnjački ljubavni horoskop dobar. Dok god će Kate čiji je horoskopski znak Jarac držati Williama koji je po horoskopu Rak kao centar svog života princeza se ne mora bojati za brak!

KRALJEVSKO VJENČANJE NA DNEVNIK.HR-u I DOMA TV-u
Vjenčanje princa Williama i njegove odabranice Kate Middleton u londonskoj Westminsterskoj opatiji pratit će cijeli svijet, a ovaj spektakl donose izravno i portali Dnevnik.hr i Zadovoljna.hr te kanal Doma TV. Višesatni specijal 29. travnja s početkom u 11 sati s brojnim uključivanjima uživo vodit će Martina Podgorski i Dorijan Elezović. U kraljevski opremljenom studiju ovog spektakla uz voditelje bit će i utjecajni gosti komentatori.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju