Na novom plakatu za film 'Seks i grad 2', ponovno je u prvom planu Sarah Jessica Parker. Kao i u prvoj najavi za dugo očekivanu žensku filmsku zabavu, glavna glumica fotošopirana je do stupnja izgleda Barbie lutkice

Nakon što se pojavio drugi trailer za 'Seks i grad 2', osvanuo je i drugi plakat koji najavljuje ovaj ljetni filmski hit.

Nakon što smo vidjeli Carrie kako u bijeloj haljinici prilagođenoj urbanoj džungli samouvjereno korača voljenim New Yorkom, u novoj 'navlakuši' kolumnistica i spisateljica uživa u svjetlucavoj pustinji.

Odjevena u glamuroznu haljinu s izrezom koji otkriva jednu nogu, pokazuje retuširani dekolte, ali i sandale na remenčiće koje će u nadolazećoj sezoni zasigurno doživjeti mnogobrojne kopije.

Photoshop je do savršenstva uglancao i istaknutu nogu poznate glumice, stvarajući cjelokupni dojam previše umjetnim za film o životnim i ljubavnim (ne)zgodama žena koje su debelo zagazile u 40-te godine života.

Kao modni dodatak glumica ima i najčudnije naočale u čijim se staklima reflektiraju neboderi New Yorka.

>> VIDEO: Čiji preljub otkriva film 'Seks i grad 2'

>> Samo 'Seks i grad' priznaje seksi menopauzu

>> Usporedite retuširanu i prirodnu Sarah Jessicu Parker

Nadamo se da će nas na gledanje filma uskoro pozivati i ostale tri protagonistice, jer koliko god voljeli Carrie, želimo znati da će nas u jednakoj mjeri zabavljati i njihove zanimljive dogodovštine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju