Charlize Theron na oduševljenje svojih fanova napokon je snimila novi film. U komediji 'Young Adult' ova prelijepa oskarovka glumi 36 godina staru ženu koja nosu majice Hello Kitty i odijeva se kao tinejdžerka. Takav modni izričaj ipak nije izabrala za predstavljanje filma, već se jednostavnim, ali nimalo običnim haljinama pokazala u savršenom izdanju

Slogan 'Svi stare. Ali ne odrastaju svi' najavljuje novi film Charlize Theron. U novoj komediji ova 36 godine stara glumica utjelovljuje svoju vršnjakinju koja se vraća u maleni rodni grad u Minnesoti kako bi se pomirila s bivšim partnerom.

U ovoj će se komediji vjerojatno pronaći mnoge žene, ali ne i Charlize koja je priznala kako se nikada ne vraća prošlim ljubavima.

'Nisam sigurna je li dobro ili loše pokušati vratiti staru ljubav. Ja to nikada ne bih napravila. Pogotovo ako je oženjen te ima tek rođeno dijete' priznala je glumica.

>> Charlize Theron: Ljepotica na kojoj prolazi sve

>> Možete li pronaći manu Charlize Theron?

Ono što je sigurno jest da je ova plavokosa Južnoafrikanka jedna od najljepših žena u Hollywoodu koja pažnju nije privlačila pretjeranom mršavošću, vulgarnim dekolteima ili haljinama koje jedva prekrivaju gaćice.

Svoj izgled uvijek je naglašavala kreacijama koje naglašavaju liniju tijela, njezine noge i struk, birajući urbane ili izrazito ženstvene kreacije. Bez sumnje, Charlize je jedna od modno najuzornijih filmskih ljepotica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju