Salma Hayek zna kako naglasiti svoj seksepil. Lijepa se latina pojavila na premijeri animiranog filma 'Mačak u čizmama' u dvije različite haljine koje su pokrile njezin glavni adut - zavodljivi dekolte

Premijera animiranog filma 'Mačak u čizmama' spojila je dvije latino zvijezde. Antonio Banderas i Salma Hayk sudjeluju na promociji filma po svim gradovima, a njihovi su glasovi utjelovili glavne likove.

Atraktivna glumica na svakoj se premijeri pojavila u drugoj kombinaciji, a za razliku od njezinih uobičajenih haljina kojima voli naglašavati svoj glavni adut- bujno poprsje, ovoga puta nije došao u prvi plan.

No osim dekoltea lijepa glumica može se pohvaliti i drugim kvalitetama koje ističu njezin snažan seksepil. Salma se pojavila na premijeri održanoj u Rimu u dvije različite kombinacije.

>> Salma Hayek napokon pogodila dekolte

>> Salma Hayek: Tijelo poput vrućeg pješčanog sata

Jedna je bila mala crna haljina do koljena, visokog ovratnika uz koju je iskombinirala crveni ruž koji je istaknuo njezine zavodljive usne.

Druga kombinacija je toaleta crno bijelog uzorka, a zanimljiv detalj svakako je bio crni remen oko struka koji je naglasio njezinu ženstvenu figuru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju