Kako imidž Colina Farrella kao lošeg holivudskog dečka blijedi, tako se sve češće spominje u kategoriji najbrižnijih poznatih očeva. Time je poznati glumac dobio još jedan plus kod ženskih fanova koje su već 'snimile' čvrsto tijelo, topli pogled i seksi naglasak

Ispijanje alkohola i uživanje u različitim stimulansima za Colina Farrella su u prošlosti koje se, kao i sam ističe, ne sjeća uvijek najbistrije.

>> Slažete li se s listom najseksepilnijih muškaraca na svijetu?

Već osam godina trijezan ovaj glumac kao razlog i povod vraćanja u život bez poroka navodi svoja dva sina, trogodišnjeg Henryja i devet godina starog Jamesa rođenog s genetskim poremećajem Angelmanovim sindromom poznatim i pod imenom 'sindrom lutkina lica' zbog toga što oboljeli stalno imaju osmijeh na licu.

>> Seksi tata Ben s kćerkicom Violet

Kako bi povećao osviještenost javnosti o toj bolesti od koje boluje jedan od 10.000 ljudi, filmski 'Aleksandar Veliki' redovito sudjeluje na prikupljanju sredstva za istraživanje i pronalaženje lijeka.

S malenim Henryjem fotografi su ga snimili u zračnoj luci u Los Angelesu gdje je tata odjeven u traper i pogleda skrivenog ispod sunčanih naočala, ponovno demonstrirao svoju nježnu i zaštitničku stranu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju