Iako je njihova uloga na crvenom tepihu kada u glamuroznim haljinama poziraju ispred okupljenih novinara najzanimljivija, popularne ljepotice ne zanemaruju svoju ljepotu niti privatno. Takva je i Sofia Vergara čiji snažan seksepil ne blijedi niti u najjednostavnijoj odjeći. Atraktivna glumica poslijepodne je provela na ručku, a za ovu je prigodu odjenula casual kombinaciju traperica na trapez, platformi i obične bijele košulje. Lijepa Kolumbijka zanosnih oblina raspustila je dugu, smeđu kosu te je putene usne osvježila ružem boje crnog vina

Iako je njihova uloga na crvenom tepihu kada u glamuroznim haljinama poziraju ispred okupljenih novinara najzanimljivija, popularne ljepotice ne zanemaruju svoju ljepotu niti privatno.

>> Sofia Vergara: Snažan seksepil na dva načina

Takva je i Sofia Vergara čija ljepota ne blijedi niti u najjednostavnijim komadima odjeće koje rado nosi u slobodno vrijeme.

>> Sofia Vergara naglo smršavjela za reklamu?

Atraktivna glumica poslijepodne je provela na ručku, a za ovu je prigodu odjenula casual kombinaciju omiljenih traperica na trapez, platformi i obične bijele bluzi.

Lijepa Talijanka zanosnih oblina raspustila je dugu, smeđu kosu te je putene usne osvježila ružem boje crnog vina što je bilo dovoljno da njezin snažan seksepil ponovno bude u prvom planu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju