Celebrity posvuduše i britanski modeli Danielle Lloyd i Sophie Anderton skinule su šminku s lica i tako ogoljene pozirale za Now magazin. Rezultat su fotografije na kojima djevojke izgledaju primjereno svojim godinama

Britanski model Danielle Lloyd poznata je po uvijek besprijekornom izgledu, no nakon što je prije 11 tjedana rodila svog prvog sina prioriteti su joj se malo promijenili. Pokazala je što se krije ispod šminke i glamuroznog izgleda. Rezultat su fotografije koje otkrivaju puno mlađu ženu.

'Bila sam nervozna prije fotografiranja jer kao model uvijek nosim šminku', rekla je Danielle za Now magazin.

>> Izgledaju li modeli bez šminke kao izvanzemaljci?

>> Reese Witherspoon: Sretna i bez šminke!

Mlada majka dječaka Archieja otkrila je i kako se privatno ne šminka pa joj je stoga bilo lakše pozirati pred kamerama. Rezultat je lijepa fotografija koje je otkrila kako Danielle ima prekrasnu kožu, koju, tvrdi, održava čestom detoksikacijom organizma i vježbanjem.

U fotografiranju bez šminke pridružila joj se i Sophie Anderton, prijateljica i kolegica manekenka koja je naglasila kako je izrazito ponosna na to.

'Dok sam bila mlađa skrivala sam se iza šminke, sada kada sam prešla tridesetu mogu ljudima pokazati kako izgledam', rekla je Sophie.

33-godišnja Sophie je naglasila kako je život puno više od nanošenja šminke, odijevanja i poziranja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju