Davor Jurkotić iz Bijelih Udovica postao je tata malog Maksa. Nakon sedam sati poroda tijekom kojih je bio uz suprugu tvrdi kako muškarci porod nikako ne bi izdržali

Maks je rođen u petak, 14. svibnja, dan kada se rodio Franjo Tuđman. Noć prije oko 21,30 dao je znak - mama moram van.

Petak jutro u 7,45h zaplakao je prvi put i došao da nas spasi od recesije. Taj plač je bio toliko jak, da ga je i Jaca čula i od sreće što je došao spasitelj Maks, zaplakala. Mama Vera je vojnički odradila porod, doktor joj je rekao na kraju, bravo, rijetke su ovako jake i tihe, a tata Davor je bio uz nju svih sedam sati i bio moralna podrška.

'Svakom muškarcu savjetujem da ide na porod je će tada shvatiti da je ženama teže u životu i da im trebamo biti zahvalni što je Bog to dao njima, porod, a ne nama, jer mi to nikako ne bi izdržali', rekao je ponosni tata Davor.

Priznao je i kako je to jutro, kada mu se rodio sin doživio najveći strah i stres u životu, ali i najveću sreću i radost.

'Suze su jednostavno tekle, kao što su tekle ocu Franje Tuđmana na isti dan prije devedesetak godina', pojasnio je Davor svoju sreću.

Trojac već uživa u svom domu - mama Vera, tata s perikom Davor i on, mali kralj Maks. Bog mu dao sve samo ne to da mora zarađivati za kruh s perikom na glavi, poželio mu je tata!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju