Glumica Ellen Pompeo odlučila je poslijepodne provesti s kćerkicom Stellom Lunom. U najjednostavnijoj kombinaciji izgledala je odlično, a malena Luna u simpatičnoj haljinici i ljetnom šeširiću uživala je u majčinom zagrljaju

Ljeto je vrijeme kada brojne holivudske zvijezde rade pauzu od napornih snimanja te slobodne dane koriste za druženje sa svojim najmilijima.

Zvijezda hit serije 'Uvod u anatomiju' Ellen Pompeo također se odlučila za mirno poslijepodne te je povela je svoju 11 mjeseci staru kćerkicu Stellu Lunu u šetnju, a kasnije im se pridružio i njezin suprug Chris Ivery.

Ellen je odjenula ležerne traperice, široku crnu majicu bez rukava i smeđe japanke, a malenoj Stelli je obukla tamno plavu haljinicu na bijele cvjetiće i simpatični šeširić koji ju štiti od jakog ljetnog sunca.

Četrdesetjednogodišnja glumica se upravo s ulogom specijalistice Meredith Grey vrlo brzo popela na sam vrh zvjezdanog neba i već u prvoj godini emitiranja postala nevjerojatno popularna.

>> Pogodite čije je ovo dijete!

>> Nahla Berry lijepa kao i mama

No unatoč popularnosti uspjela je zadržati svoj privatni život daleko od očiju javnosti, što je razlog zašto ju vrlo rijetko viđamo po javnim događanjima.

Od 2007. Godine je u sretnom braku sa glazbenim producentom afroameričkih korijena Chrisom s kojim je provela dugi niz godina, a njihova veza slovi kao jedan od najstabilnijih u Hollywoodu.

S obzirom da su ovo rijetki trenuci kada mamu i kćer možemo vidjeti na fotografijama, sve je očitije kako je Stella Luna 'povukla' samo najbolje od oba roditelja te će biti prava mala ljepotica.