Predrasude o Amerikancima posvađanima sa zemljopisnim pojmovima u sebi ipak imaju dio istine, barem kada je riječ o poznatim osobama. Posljednja nas je u to uvjerila Eva Longoria kojoj se Hrvatska našla na tapeti neznanja. Osim što za nju nikada nije čula, pomiješala ju se s Rusijom te počastila komplimentom za dobra jela koja ima zahvaljujući dugogodišnjoj talijanskoj vladavini

Gostovanje Eve Longorije i Tonyja Parkera u Hrvatskoj popratili su mnogobrojni svjetski mediji koji su zahvaljujući prisustvu poznatog zvjezdanog para objavljivali gotografije prirodnih ljepota slapova Krke te šibenskih morskih razglednica.

Tog se putovanja glumica prisjetila i na gostovanju u TV-emisiji 'Ellen' kada je otkrila kako je put u Hrvatsku za nju bio iznenađenje. Za godišnjicu braka košarkaš Parker svoju suprugu svake godine vodi na neku drugu destinaciju, a ove je to bila Hrvatska.

'Nikada prije nisam čula za Hrvatsku. Što? Rusija?' zapitala se Longoria.

No, na sreću suprug joj je obasnio gdje se Hrvatska u kojoj je već boravio. Istakla je i kako su jeli neko čudno jelo na proslavi bračne sreće, ali je hrvatska hrana odlična zbog toga 'jer su tu dugo vladali Talijani'.

>> Vatrena Eva Longoria zasjenila voštanu figuru

>> Eva Longoria je sasvim obična turistkinja

Ako ništa drugo, Hrvatska koja nije Rusija i koja njeguje mediteransku prehranu, je prema Longorijinim riječima - prekrasna.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju