Heidi Klum iskoristila je lijepo vrijeme kako bi povela svoju brojnu obitelj u šetnju New Yorkom. Poslušna dječica Leni, Lou, Johan i Henry slijedila su majku u stopu, no lijepoj manekenki ipak je potrebna pomoć pa je sa sobom povela tri dadilje

Koliko je teško uskladiti posao i obitelj najbolje zna Heidi Klum.

Uz karijeru supermodela, dizajnerice i voditeljice, ova zaposlena žena uspijeva vrijeme izdvojiti i za svoje četvero djece.

Lijepa manekenka povela je Leni, Lou, Johana i Henryja u šetnju New Yorkom, ali bez obzira na poslušnu dječicu, u pomoć su joj uskočile čak tri dadilje bez kojih bi i obična šetnja bila nemoguća misija.

Najmlađa kćer, osmomjesečna Lou sigurnost je pronašla u majčinu naručju, ljepotica Leni kao prava dama šetala se držeći dadilju za ruku, dok su Johan i Henry ,koji su svakoga dana sve sličniji ocu Sealu, kao pravi dečki veselo trčkarali i smiješili se fotografima.

Tridesetosmogodišnja Njemica je kao i uvijek izgledala besprijekorno odjenuvši ležernu ljetnu kombinaciju.

Kratku crnu suknju i prozračnu jednostavnu sivu majicu bez rukava nadopunila je dugom širokom maramom i sandalama na remenčiće.

>> I Heidi stigla na red za pokazivanje bora!

>> Raščupana Heidi pokazala novu frizuru!

Heidi i Seal u braku su već pet godina, a svaki slobodni trenutak provode zajedno te zajednički sudjeluju u odgoju djece, no izgleda kako je ljepotica danas ipak odlučila tati dati slobodan dan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju