Lik opasnog i zloglasnog nasilnika koji se pojavljuje u seriji Najbolje godine utjelovio je Ivan Herceg koji je 2010. godinu završio s laskavom titulom najseksi Hrvata. Iako ne razmišlja previše o tome, siguran je kako zbog te titule često dobiva uloge u kojima mora pokazati svoj torzo

Ivan Herceg se 2000. godine iz drugog pokušaja uspio upisati na Akademiju dramskih umjetnosti, a mnoge uloge koje je odigrao u domaćim filmovima i serijama najviše su razveselile pripadnice ljepšeg spola koje ga smatraju jednostavno neodoljivim.

Herceg je debitirao u filmu 'Tu' redatelja Zrinka Ogreste, a zatim zaredao hitove kao što su 'Pjevajte nešto ljubavno' Gorana Kulenovića i 'Nije kraj' Vinka Brešana.

Odnedavno se pojavljuje u seriji Najbolje godine gdje glumi lokalnog nasilnika Dina, a partnerica mu je Jelena Perčin. Ivan za sebe kaže kako je poštena i pouzdana osobe privržena obitelji što su i osobine odličnog partnera pa ne čudi što mnoge žene uzdišu za njim.

'Privatno sam potpuno različit od lika kojeg glumim u Najboljim godinama, on je nasilnik, a ja nisam', rekao nam je.

>> Ivan Herceg u Najboljim godinama!

Iako s golotinjom na ekranu nema problema svjestan je kako mu je titula najseksi Hrvata dodatno pomogla u tome da se od njega često traži da skine majicu.

Ivan trenutno nema puno vremena za brigu o tijelu, no kad ne radi odlazi u teretanu i trči te tako održava liniju.

U njegov se odličan izgled uvjerila i glumica Leona Paraminski koja se s njim pojavljuje u jednoj reklami.

'Ivan je super dečko. Jednostavan, simpatičan i normalan. Na snimanju je s njim uvijek bilo zabavno. On je tipičan latino tip muškarca, ali ja ipak više padam na Šveđane. Ipak meni izgleda super', rekla nam je Leona.