Lik opasnog i zloglasnog nasilnika koji se pojavljuje u seriji Najbolje godine utjelovio je Ivan Herceg koji je 2010. godinu završio s laskavom titulom najseksi Hrvata. Iako ne razmišlja previše o tome, siguran je kako zbog te titule često dobiva uloge u kojima mora pokazati svoj torzo

Ivan Herceg se 2000. godine iz drugog pokušaja uspio upisati na Akademiju dramskih umjetnosti, a mnoge uloge koje je odigrao u domaćim filmovima i serijama najviše su razveselile pripadnice ljepšeg spola koje ga smatraju jednostavno neodoljivim.

Herceg je debitirao u filmu 'Tu' redatelja Zrinka Ogreste, a zatim zaredao hitove kao što su 'Pjevajte nešto ljubavno' Gorana Kulenovića i 'Nije kraj' Vinka Brešana.

Odnedavno se pojavljuje u seriji Najbolje godine gdje glumi lokalnog nasilnika Dina, a partnerica mu je Jelena Perčin. Ivan za sebe kaže kako je poštena i pouzdana osobe privržena obitelji što su i osobine odličnog partnera pa ne čudi što mnoge žene uzdišu za njim.

'Privatno sam potpuno različit od lika kojeg glumim u Najboljim godinama, on je nasilnik, a ja nisam', rekao nam je.

>> Ivan Herceg u Najboljim godinama!

Iako s golotinjom na ekranu nema problema svjestan je kako mu je titula najseksi Hrvata dodatno pomogla u tome da se od njega često traži da skine majicu.

Ivan trenutno nema puno vremena za brigu o tijelu, no kad ne radi odlazi u teretanu i trči te tako održava liniju.

U njegov se odličan izgled uvjerila i glumica Leona Paraminski koja se s njim pojavljuje u jednoj reklami.

'Ivan je super dečko. Jednostavan, simpatičan i normalan. Na snimanju je s njim uvijek bilo zabavno. On je tipičan latino tip muškarca, ali ja ipak više padam na Šveđane. Ipak meni izgleda super', rekla nam je Leona.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju