Glumica Renee Zellweger ljubi kolegu Bradleyja Coopera, no prilikom zajedničkih izlazaka najradije zaostaje za njim kako ih kamere ne bi uhvatile zajedno. To se dogodilo i tijekom njihovog zajedničkog posjeta Broadwayju

Iako njihova veza više nije tajna, Renee kao da se teško navikava na muškarca u svom životu. Kućanske poslove najradije obavlja sama, trči sama, a prilikom izlazaka uvijek zaostaje za Bradleyjem.

Glumica koja je utjelovila lik debeljuškaste i neodoljive Bridget Jones koji ju je i obilježio, upecala je jednog od najzgodnijih holivudskih komada Bradleyja Coopera. Iako su se u početku skrivali od paparazza, Renee i njezin odabranik u posljednje se vrijeme sve češće mogu vidjeti zajedno.

>> Uz takve noge Renee ne treba haljinu!

>> Renee sama posprema kuću!

>> Renee pokaži nam kako se mršavi!

Nakon što su uživali u romantičnom Parizu gdje je Bradley promovirao svoj posljednji filmski uradak 'A -Team' par se vratio kući. Zabavu su potražili na Broadawayju gdje su zajedno pogledali mjuzikl 'Lend Me A Tenor'.

Renee je, za svaki slučaj, izašla iz taksija nakon Bradleyja te hodala nekoliko koraka iza njega. Isto je napravila i u Parizu kada je na večeru u romantični restoran stigla nakon svog dečka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju