Glumac koji nas je osvojio svojom muškošču i škotskim naglaskom se nakon neuspješne komedije 'Lovac na glave' u kojem mu je partnerica bila Jennifer Aniston pritajio. Svojom zgodnom pojavom ponovno je oduševio ženski dio publike na događanju CNN Heroes

Gerard je na događanju kojim je CNN odao počast pravim životnim herojima stao uz bok kolegicama Demi Moore i Jessici Albi i uspio uhvatiti trenutak slave.

Odjeven u tamnoplavo odijelo, s bradom i svojim poznatim osmjehom ponovno podsjetio zašto smo baš njega smještali visoko na liste najpoželjniji celebrity muškaraca.

>> Žene odlučile: Ne želimo više mišićave Apolone!

>> Žene vole kad im Irci šapuću na uho

Oduševio nas je u filmu 'P.S Volim te', toploj priči o vječnoj ljubavi u kojoj mu je partnerica bila glumica Hilary Swank, a njegovo tijelo je i razlog zbog kojeg smo bez treptanja odgledali povijesni spektakl '300'.

>> Nepobjediv struk Demi Moore

Za ukogu kralja Leonidasa pripremao se četiri mjeseca uz pomoć bivšeg prvaka u planinskom penjanju Marka Twighta koji mu je pomogao da postigne savršenu fizičku no i psihičku formu.

Oduševio je i svojom glumačkom izvedbom u filmu 'Građanin opasnih namjera', no komedija 'Lovac na glave' u kojoj glumi uz Jennifer Aniston pokazala se kao potpuni promašaj, a obožavatelje je zabavila priča o njegovoj navodnoj vezi s glumicom.

Magazin GQ ga je 2009. proglasio muškarcem godine, a iako se ove godine još nije našao na listi najzgodnijih seksepilan Škot ima još mjesec dana vremena...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju