Ispred kamera redovito poziraju trenutno najpopularnija imena s A-liste, ali uvijek je ugodno iznenađenje vidjeti i zvijezdu čiji sjaj unatoč rijetkim pojavljivanjima u javnosti i na filmovima ne blijedi. Jedna od njih je poznata glumica, humanitarka i ženstvena ljepotica – Ashley Judd

Jedna od onih glumica koje utjelovljuju ženstvenost u svakom pogledu je američka glumica, Ashley Judd. Osim što njezino lice s naglašenim jagodicama, čokoladno smeđim očima i prelijepim osmijehom podsjeća na dive iz zlatnog doba Hollywooda, jedna je od onih celebrityija čije tijelo ne poznaje rigorozne dijete.

Ona zaista izgleda kao 43 godine zrela žena koja se nikome ne opravdava zbog toga što voli svoje tijelo onakvo kakvo jest.

>> Helen Mirren: Ma kakve manekenke, ona je pravi ideal ljepote!

>> Koji tip žena najviše privlači muškarce?

Njezina ljepota nije samo površinska, jer je Ashley već godinama aktivna humanitarka posvećena seksualnom nasilju nad ženama u Africi te problemu mladih i AIDS.

Prošlog svibnja boravila je Dubrovniku za potrebe snimanja TV serije 'Missing' u kojoj glumi majku u potrazi za sinom nestalim na putovanju po Europi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju