Dubrovnikom su zvijezde prošetale po crvenom tepihu koji je odgovarao svjetskim mjerilima. Za to je zaslužan Dubrovnik Film Meeting koji se održao petu godinu za redom. Domaći celebovi su odlično odradili posao, a Gibonni je priznao kako se još uvijek ne snalazi pred fotografima

Glumica Zrinka Cvitešić koja je prošetala crvenim tepihom na filmskom festivalu u Berlinu, kratko je prokomentirala kako je 'doma ipak' doma i za glamurozno događanje u Dubrovniku odabrala kratku haljinu domaće dizajnerice A Marie. 

Ipak neke domaće zvijezde, iako su hrabro prošetale pred okupljenim obožavateljima, pred kamerama se ne osjećaju kao kod kod kuće.

>> VIDEO: Lijepoj Severini pažnju ukrala raskošna Caprice

'Ne znam se namještat i ne volim se fotografirati', priznao je Zlatan Stipišić Gibonni te dodao kako mu je nakon 24 godine na estradi to još uvijek nespretno i ženskasto.

'Uvijek gledam da mi netko bude pri ruci, pa da ga zagrlim', rekao je Gibonni kroz smijeh.

No, na crvenom se tepihu kao riba u vodi snalazi Damir Urban. On je na dubrovačkom crvenom tepihu potvrdio kako je najoriginalnija domaća muška zvijezda, a uz odličnu odjevnu kombinaciju modni detalj mu je bio crni lak na noktima.

'Crveni tepih zahtjeva glamuroznost, luksuz i prije svega dobar ukus', rekla je modna novinarka Ana Lendvaj te naglasila kako se zvijezde mogu odjenuti za malo novaca, no to mora izgledati kao da su u kreaciju uložile puno!

U modnom smislu na crvenom tepihu u Dubrovniku zablistale su poznate manekenke Ljupka Gojić i Helena Šopar koja je nosila haljinu Philipa Lima i cipele koje potpisuje Givenchy.

Frizura je itekako važan detalj na crvenom tepihu, a ona mora biti napravljena s puno stila i mora odgovarati odjeći koju zvijezda nosi.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju