Koja je popularnija, I Bee ili Severina? To je pitanje na koje dvije pjevačice imaju različit odgovor što ih je dovelo i do indirektnog sukoba na poznatoj društvenoj mreži

Iako zvuči dosta čudno obzirom da I Bee i Severina jedna drugu časte pojavljivanjem na promocijama spota kao podrška kolegici, čini se da društvena mreža Facebook ipak krije neke druge detalje i drugu prirodu odnosa između ove dvije hrvatske zvijezde.

>> Ivana Banfić održala promociju spota 'Vampir'

>> Seksi vampirica Ivana Banfić u crnom

Tako se prepucavaju preko statusa oko toga koja ima više fanova, koja je aktivnija, koja nema zaposlenika koji tipka umjesto njih iza kompjutora, koja više voli svoje obožavatelje... Sve je doduše na indirektnoj razini, ali ipak malo previše slučajnosti i sličnosti u izjavama govori kako dvije pjevačice očito jedna drugoj imaju još mnogo toga za reći što je pak kontradiktorno onome što u zadnje vrijeme bilježe kamere.

>> Severina pokazala 'baka' frizuru

Sve zvuči kao obična dječja igra, no kada su zvijezde poput I Bee i Severine glavne akterice, onda ta igra postaje puno zanimljivija i postavlja se pitanje krije li Facebook ipak neki dublji sukob i stvarnu prirodu odnosa između dvije pjevačice? Odgovore donosi Red Carpet.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju