Goldie Hawn i Stephanie Seymour uživaju u blagdanskom ozračju, no na različitim krajevima svijeta. Jedna u debelim čizmama šopingira u hladnom Aspenu, a druga u bikiniju ispija koktele na plaži. Obje su pri tome naglasile svoje sjajno oblikovane noge

Bogati i slavni zimske praznike vole provoditi na luksuznim lokacijama koje pružaju maksimalnu prirodnu ljepotu i bezgranični luksuz.

Oni koji vole radosti na snijegu odlučuju se za Aspen, a oni koji okićena božićna drvca žele promatrati u kupaćim kostimima lete za St. Barts u Karipskom moru.

>> Zar je ovakvom tiejlu stvarno potreban Photoshop?

Među potonjima je glumica i model zanosnog tijela Stephanie Seymour koja Božić s obitelji provodi kupajući se u moru i ispijajući koktele na plaži.

>> Kraljice dekoltea: Zlatna Goldie i kričava Elizabeth

Njezina starija kolegica Goldie Hawn među onima je koji blagdansku kupovinu obavljaju upravo u poznatom skijalištu u Koloradu.

Utopljena debelim čizmama, jaknom te šalom glumica je uživala u oštrom planinskom zraku ne odričući se pri tome isticanja nogu, njezinog tjelesnog atributa koji i u 66. godini izgleda fantastično.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju