U nastavku 'Najboljih godina' kojeg gledatelji imaju priliku pogledati u ponedjeljak 24. siječnja vidjet ćemo kako će se Dino kojeg glumi Ivan Herceg i Dunja koju je utjelovila Jelena Perčin naći pred oltarom

Kada Ranko (Janko Popovi Volarić) sazna da se Dunja i Dino zaista kane vjenčati ostaje vidno šokiran. Dino poželi da mu kum bude Ranko, pa mora pristati. I dok će s jedne strane neki poput Danice (Ajsa Jovanović) biti presretni zbog vjenčanja, drugi će negodovati. Božo će tako smišljati način da spriječi svadbu, a i Ranko će dočekati svoju priliku da uhvati Dunju nasamo i zamoli ju da se ne udaje.

>> VIDEO Ivan Herceg: Zavodnik s malih ekrana

Podsjetimo, Dunja je zajedno sa svojim bratom Goranom (Ivan Pašalić) došla u Dragošje upravo iz razloga kako bi se maknula od nasilnika Dina. No Dino ne preže ni pred čim kako bi pridobio srce žene svog života i dolazi za Dunjom u Dragošje, a sada je prisiljava i na brak.

Hoće li Dino uspjeti realizirati svoj plan ili će Dragošjani ipak stati na stranu lijepe Dunje i pomoći joj da se otrgne iz ruku nasilnika, gledatelji imaju priliku saznati već ovog ponedjeljka u 20 sati na Novoj TV.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju