Ivona Periša se nakon tri godine porodiljnog dopusta vratila u redakciju portala Zadovoljna.hr te se osim pisanju članaka o ljepoti, zdravlju i obiteljskom životu posvetila i snimanju priloga za rubriku 'In je biti Zadovoljna' TV emisije 'In Magazin'

Jedno od najpozitivnijih lica s malih ekrana koje uvijek dobiva samo komplimente za svoj pristup poslu, ali i predanosti obitelji je tridesetogodišnja Ivona Periša.

>> Što sve trebate znati prije prvog školskog dana?

Nakon tri godine porodiljnog dopusta posvećenih Viti, Mariji i malenom Marku, Ivona se vratila u redakciju portala Zadovoljna.hr.

>> Monika Mamić i Ivona Periša: Mame s rockerskim imidžem

Osim što svojim toplim pogledom i osmijehom svima u redakciji uljepša svaki radni dan, svojim prijedlozima i pisanjem tema za rubrike poput zdravlja, mode i ljepote, doma i obitelji obogaćuje sadržaj najčitanijeg ženskog portala u Hrvatskoj.

Možete je pratiti i preko njezinih priloga u rubrici 'In je biti Zadovoljna' koja se četvrtkom emitira u emisiji 'In Magazin'.

Prvi dan škole i sva uzbuđenja koja s njim dolaze za prvašiće i njihove roditelje Ivoni su itekako poznati, a upravo je tome posvetila zadnji prilog kojeg možete pogledati i pročitati na portalu Zadovoljna.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju