New York je bio domaćin godišnje dodjele nagrada magazina 'Glamour' koji ne slavi uspješne žene samo iz svijeta zabave, već i aktivistice na različitim društvenim poljima djelovanja. No, uz blistave showbizerice takav događaj postaje glamurozni 'event' kojeg će svi rado popratiti. Za to se pobrinula i Jennifer Aniston, jedna od prezenterica nagrade koja svoje istesano tijelo sve smjelije otkriva

Modno pravila prema kojemu naglašeni dekolte na trpi i kratku dužinu haljine ili duboko otvorena leđa, nisu pravilo kojeg će se pridržavati holivudske dame spremne pod svaku cijenu pokazati rezultat predanog dugogodišnjeg vježbanja i održavanja tijela.

>> 4 zlatna pravila za dekolte do pupka

>> Osmijeh na dekolteu Jennifer Aniston

U posljednje vrijeme 'sljedbenice pokreta' koji se zalaže za što više otkrivene kože je Jennifer Aniston. Duboki dekoltei na mini haljinama joj nisu nepoznanica, a na dodjeli nagrada magazina 'Glamour' poznata je glumica promijenila taktiku se odlučila za široki izrez na grudima te dugačku i duboko rezanu lepršavu haljinu.

Budući da kreacija nosi potpis 'Versace', jasno je da je njezina glavna funkcija pojačati seksepil dame koja je nosi na maksimum.