New York je bio domaćin godišnje dodjele nagrada magazina 'Glamour' koji ne slavi uspješne žene samo iz svijeta zabave, već i aktivistice na različitim društvenim poljima djelovanja. No, uz blistave showbizerice takav događaj postaje glamurozni 'event' kojeg će svi rado popratiti. Za to se pobrinula i Jennifer Aniston, jedna od prezenterica nagrade koja svoje istesano tijelo sve smjelije otkriva

Modno pravila prema kojemu naglašeni dekolte na trpi i kratku dužinu haljine ili duboko otvorena leđa, nisu pravilo kojeg će se pridržavati holivudske dame spremne pod svaku cijenu pokazati rezultat predanog dugogodišnjeg vježbanja i održavanja tijela.

>> 4 zlatna pravila za dekolte do pupka

>> Osmijeh na dekolteu Jennifer Aniston

U posljednje vrijeme 'sljedbenice pokreta' koji se zalaže za što više otkrivene kože je Jennifer Aniston. Duboki dekoltei na mini haljinama joj nisu nepoznanica, a na dodjeli nagrada magazina 'Glamour' poznata je glumica promijenila taktiku se odlučila za široki izrez na grudima te dugačku i duboko rezanu lepršavu haljinu.

Budući da kreacija nosi potpis 'Versace', jasno je da je njezina glavna funkcija pojačati seksepil dame koja je nosi na maksimum.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju