Jennifer Aniston je bez šminke, u jednostavnoj dnevnoj kombinaciji i tenisicama samouvjereno prošetala pored okupljenih novinara. Glumica je napokon postala svjesna svojih kvaliteta koje su itekako vidljive i u sportskoj odjeći

Jennifer Aniston pravi je komad, a čini se kako je napokon i ona sama toga svjesna.

Za razliku od brojnih slavnih dama kao što su Victoria Beckham ili Kiyle Minogue koje gotovo nitko nikad nije vidio bez štikli, lijepa glumica se u jednostavnoj dnevnoj kombinaciji uputila u zračnu luku i pritom izgledala fantastično.

Komotne traperice sa smeđim remenom, jednobojni top i tamno plavi mornarski sako naglasili su njezinu vitku isklesanu liniju na kojoj je naporno radila, a koju je nedavno ponosno pokazala skinuvši se za potrebe snimanja reklame za svoj parfem 'Jennifer Aniston'.

Jen je ostavila brojne štikle u ormaru te se odlučila za bijele tenisice koje su se odlično uklopile uz ležeran stajling.

Očajna Jen sama plaća dodatna retuširanja

>> VIDEO: Jen Aniston promijenila ime parfema zbog ismijavanja

Lijepo je vidjeti kako se atraktivna glumica napokon pomirila sa svojim godinama te se nadamo kako je shvatila da i u 41. godini bez problema može konkurirati daleko mlađim kolegicama.

Možda joj ponovno stečeno samopouzdanje pomogne da napokon riješi ljubavne probleme, zaboravi bivšeg muža i pronađe muškarca svog života.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju