Odraslima najbezazlenija igračka i zabava jednoj 19 mjeseci staroj curici mogu djelovati previše nepoznato i zastrašujuće da bi se samo tako opustila i krenula u istraživanje. U takvoj se situacija našla i malena Haven čije je nepovjerenje prema toboganu odagnala mama Jessica Alba služeći kao primjer i podrška u veliko-malenoj avanturi

Na dječjoj rođendanskoj zabavi malenu slavljenicu nije zasjenila niti zvijezda Jessica Alba koja joj je prisustvovala sa svojim kćerkicama, 19 mjeseci starom Haven i četverogodišnjom Honor.

>> Mala Haven je naslijedila mamine usne

Dok se starija sestra sama snalazila po parku igrajući se sa svojim vršnjacima, najmlađa članica obitelji trebala je punu pozornost svoje mame.

Kako je u toj dobi svaki dan i novo iskustvo avantura koja se najčešće izvodi po prvi puta, tako je i silazak niz tobogan za malenu bila akcija za čiju izvedbu je bila potrebna mamina asistencija.

>> Tko je ta mala holivudska ljepotica?

Uz demonstraciju spusta, Jessica je bodrila djevojčicu te je nakon uspješne 'vožnje' dočekala raširenih ruku kako bi mamin siguran zagrljaj potvrdio da je ova igra uspješno savladana i sigurna za ponavljanje još dugi niz bezbrižnih godina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju