Djevojka koja je ugled pjevačice i fine djevojke izgradila na temelju country glazbe, ali i nježnog, elegantnog i 'finog' modnog izričaja pokazala je kako i ona skriva vatrenu stranu. Riječ je o Taylor Swift koja je nastupom na dodjeli nagrada Brit Awards ostavila prisutne bez daha

Taylor Swift koja je nedavno navršila 23 godine doista se može pohvaliti zavidnom karijerom. No za razliku od Rihanne i Lady Gaga koje su svojim izgledom i oskudnim kombinacijama kojim apeliraju na snažan seksepil izgradile imidž opasnih djevojaka, ova plavokosa ljepotica je prava uzorna američka slatkica.

>> Brit Awards: Top 5 najljepših haljina za pamćenje

No iako je prati ovakav imidž Taylor je upečatljivim nastupom na dodjeli nagrada Brit Awards pokazala kako i ona zna 'zapapriti' imidž.

>> Taylor Swift: Vitko tijelo posuto zlatom

Crni ultra kratki kombinezon ukrašen čipkom i zlatnim izvezenim detaljima obgrlio je tijelo vitke pjevačice, a visoke čizme na vezanje cijelom su stajlingu dali snažnu dozu seksepila. Vrckava Taylor zavodljvim je pokretima u pratnji atraktivnih plesača pokazala kako se i u njoj skriva 'divlja mačka'.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju