Prva ljubav mi se dogodila u Beogradu na Zvezdari kad sam sa školom posjetila Dječji omladinski centar. On je bio netko u koga sam dugo bila zaljubljena - povjerila se voditeljica Nikolina Pišek

'Prva ljubav mi se dogodila u Beogradu na Zvezdari kad sam sa školom posjetila Dječji omladinski centar. To nikada neću zaboraviti jer me je taj dečko okrenuo za 360 stupnjeva. On je bio netko u koga sam dugo bila zaljubljena', povjerila se voditeljica Nikolina Pišek novinarima Press Onlinea.

Time je potvrdila da je pobornica veza na daljinu jer danas je u vezi s poduzetnikom Matijom Ćorkovićem koji živi u Njemačkoj.

U njegovu naručju, ne skriva, spokojna je i mirna pa ne bježi ni od ideje vjenčanja. No, ipak kaže da pred oltar neće tako skoro.

>> Nikolina Pišek poput grčke ljepotice

>> Crna je uvijek in: Nikolina Pišek vs. Jelena Perčin

'Po tom pitanju sam vrlo fleksibilna i neopterećena! Mislim da mi se brak neće dogoditi u narednom periodu. Nisam tip žene koja sprema ceremoniju vjenčanja i naručuje vjenčanicu godinu unaprijed. To me ne interesira, više sam za spontane situacije i iznenađenja', otkrila je Pišek u intervjuu.(Agencija VLM)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju