Iako Kate Moss nije objavila datum svog vjenčanja, nagađa se kako bi se svečanost mogla održati već ovog vikenda. Selo na zapadu engleske gdje se nalazi njezino imanje je pod opsadom osiguranja

Izgleda kako je organizacija vjenčanja u tajnosti postao trend u kojem se slavne dame natječu. I dok je najčuvanija tajna u Engleskoj, a i šire bila haljina vojvotkinje Catherine Middleton i model Kate Moss je odlučila zaigrati na istu loptu. Ona u tajnosti drži datum svog vjenčanja za Jamiea Hincea, gitarista grupe 'The Kills' s kojim je u vezi od 2007. godine dok je javno dala do znaja kako će njezinu haljinu za taj dan dizajnirati John Galliano.

>> Kate Moss kakvu još niste vidjeli!

>> Kate Moss cigaretom šokirala publiku

Na njezinom imanju na zapadu Engleske postavljen je veliki šator, a stanovnici se po tom kraju mogu šetati uz provjeru osiguranja i s posebnim dozvolama.

Jedno je sigurno, Kate će biti prekrasna, a slavlje će trajati nekoliko dana. ipak je ona model koji obožava tulumariti. U tom će joj pomoći brojan slavna imena koja se nalaze na popisu gostiju. Među njima je i Naomi Campbell koja će joj u tome sigurno pomoći.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju