Priča oko plave haljine buduće princeze Kate Middleton se nastavlja. Naime, špekulacije da je haljinu za Kate specijalno dizajnirala Daniella Issa Helayel pokazale su se lažnima, a prava istina je puno jednostavnija

Objava zaruka budućeg kraljevskog bračnog para uzburkala je medije diljem svijeta, ali ako ste pomislili da se prašina napokon slegnula, varate se.

Kate Middleton, odnosno njezina haljina čije su fotografije u rekordnom roku obišle svijet ponovno je postala glavna tema rasprava.

Plava haljina koju je Kate nosila na objavi zaruka postala je više nego popularna. To dokazuje i nagla popularnost njezine dizajnerice, ali i brojene kopije iste za kojima su žene diljem svijeta jednostavno poludjele.

>> Dizajnerica Kate Middleton postala hit

>> Je li ovo vjenčanica Kate Middleton?

Iako se špekuliralo kako je za popularnu plavu haljinu za buduću princezu specijalno dizajnirala Daniella Issa Helayel, istina je puno jednostavnija i medijima ne tako zanimljiva.

Naime, lijepa Kate je haljinu modne marke Issa izabrala iz izloga jedne londonske trgovine, a njezina je cijena bila 400 funti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju