Princeza Charlene poslužila se dobro provjerenim trikom te za otvorenje izložbe o Grace Kelly održano u Kanadi odabrala jednostavnu i elegantnu malu crnu haljinu. Ono čime je princeza iznenadila je duljina haljine koja je otkrila njezine lijepe noge

Princ Albert II. i monegaška princeza Charlene bili su posebni gosti na otvorenju izložbe o Grace Kelly pod nazivom 'Od filmske zvijezde do princeze'. Charlene koja svojim izgledom i gracioznošću cijelu monarhiju podsjeća na tragično preminulu Grace Kelly sve je sigurnija u ulozi princeze te se odlučila i za najhrabriji modni korak.

>> Charlene Wittstock: Ovako treba izgledati moderna princeza!

>> Princeza Charlene: Blistavo izdanje potvrdilo sreću u braku

U društvu supruga na izložbu je stigla u maloj crnoj haljini čija dužina, kao što je običaj kod princeza, nije pokrivala koljena. Najkraće izdanje u kojem se pojavila na javnom događanju odlično pristaje bivšoj plivačici koja se može pohvaliti lijepim i skladnim tijelom.

Uz raspuštenu kosu te klasične i elegantne crne salonke Charlene je modnu kombinaciju začinila malom crvenom torbicom te svojom gracioznošću.

Nakon što je u društvu princa Alberta II. Charlene Wittstock na  dodjeli nagrada 'Princess Grace Awards Gala' u New Yorku zasjenila glumicu Anne Hathaway i model Petru Nemcovu, svojim je odabirom mini haljine potvrdila status najmodernije i najopuštenije princeze.

Nakon što se u suzama udala za princa Alberta od Monaka Charlene Wittstock prvi je puta progovorila o šuškanjima i pisanjima medija kako je zapravo u nekoliko navrata pokušala pobjeći od braka s predvodnikom dinastije Grimaldi.

'Sve su to bila naklapanja medija koji su morali pisati o nećemu, ja sam te tih dana koncentrirala na ono što je taj dan značio nama te ignorirala sve ostalo', rekla je Charlene. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju