Princeza Charlene poslužila se dobro provjerenim trikom te za otvorenje izložbe o Grace Kelly održano u Kanadi odabrala jednostavnu i elegantnu malu crnu haljinu. Ono čime je princeza iznenadila je duljina haljine koja je otkrila njezine lijepe noge

Princ Albert II. i monegaška princeza Charlene bili su posebni gosti na otvorenju izložbe o Grace Kelly pod nazivom 'Od filmske zvijezde do princeze'. Charlene koja svojim izgledom i gracioznošću cijelu monarhiju podsjeća na tragično preminulu Grace Kelly sve je sigurnija u ulozi princeze te se odlučila i za najhrabriji modni korak.

>> Charlene Wittstock: Ovako treba izgledati moderna princeza!

>> Princeza Charlene: Blistavo izdanje potvrdilo sreću u braku

U društvu supruga na izložbu je stigla u maloj crnoj haljini čija dužina, kao što je običaj kod princeza, nije pokrivala koljena. Najkraće izdanje u kojem se pojavila na javnom događanju odlično pristaje bivšoj plivačici koja se može pohvaliti lijepim i skladnim tijelom.

Uz raspuštenu kosu te klasične i elegantne crne salonke Charlene je modnu kombinaciju začinila malom crvenom torbicom te svojom gracioznošću.

Nakon što je u društvu princa Alberta II. Charlene Wittstock na  dodjeli nagrada 'Princess Grace Awards Gala' u New Yorku zasjenila glumicu Anne Hathaway i model Petru Nemcovu, svojim je odabirom mini haljine potvrdila status najmodernije i najopuštenije princeze.

Nakon što se u suzama udala za princa Alberta od Monaka Charlene Wittstock prvi je puta progovorila o šuškanjima i pisanjima medija kako je zapravo u nekoliko navrata pokušala pobjeći od braka s predvodnikom dinastije Grimaldi.

'Sve su to bila naklapanja medija koji su morali pisati o nećemu, ja sam te tih dana koncentrirala na ono što je taj dan značio nama te ignorirala sve ostalo', rekla je Charlene. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju