Nepisano pravilo da blistava filmska zbivanja 'trpe' samo jednako blistava izdanja glavnih akterica na crvenom tepihu uvjerljivo je potvrdila poznata darkerica Kirsten Stewart. Na premijeri Sumrak sage u Los Angelesu glumica se pojavila u prozirnoj zlatnoj haljini kojom je malo toga ostavila mašti na volju

Markantno uokvirenih usana i aristokratske puti sa slapovima smeđih pramenova koji su skladno padali preko jednog ramena vampirica' Kristen Stewart zablistala je na premijeri filma 'Sumrak saga: Praskozorje 2' u Los Angelesu.

>>Kristen Stewart: 'Bondage' štikle za jednu nijansu crne

Toaleta s potpisom Zuhaira Murada koja sasvim očekivano za tog dizajnera odiše luksuzom i raskoši osigurala je mladoj glumici penjanje na pijedestal najljepših. Zlatna boja haljine naglasila je krhkost mlade glumice, a istaknute košarice na grudima priskrbile su uspjeh njezinom dekolteu.

>>Je li Kristen Stewart uništila haljinu?

Znatiželjnim pogledima glumica je priuštila pak pravo zadovoljstvo. Iako je prozirna čipkasta haljina sa nekoliko vješto ukomponiranih traka istaknula njezine dugačke noge u prvom planu našla se ipak stražnjica transparentno zaštićena korzetom u boji kože čime je Kristen smjelo pokazala baš onoliko koliko treba.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju