Kristina Kuzmić prva je Hrvatica koja je svojim talentom i šarmom osvojila Amerikance i ušla u finale reality showa jedne od najutjecajnijih žena svijeta Oprah Winfrey. Ova mlada majka publiku je osvojila kuhanjem hrvatskih delicija kao što su pita od sira i palačinke

Planetarno popularna Oprah Winfrey svojom je tek osnovanom televizijskom postajom 'OWN' oduševila fanove širom svijeta.

U relativno kratkom roku postigla je visoku gledanost zahvaljujući ponajprije svojem snažnom utjecaju na američku javnost.

Ono što je privuklo našu pažnju zapravo je vrlo zanimljiva priča o mladoj ženi koja je zahvaljujući svojoj upornosti i talentu uspjela pronaći svoje mjesto na nepristupačnom američkom zvjezdanom nebu.

Kristina Kuzmić, mlada Hrvatica koja se za vrijeme rata preselila u SAD te tamo započela novi život, prijavila se na reality show nazvan 'Your OWN show' i među milijunima prijavljenih odabrana u deset kandidata koji kroz predstavljaju svoje talente. Onaj koji će biti proglašen najboljim, dobit će svoju emisiju s kojom će bez sumnje postati nova TV zvijezda.


Kristina je predstavila svoj talent kuhanje na jedan nevjerojatno simpatičan i duhovit način koji je toliko oduševio gledatelje da je mlada majka dvoje djece ušla u finale.

>> VIDEO: Oprah rasplakala agresivnu Naomi

>> Mljac, čokoladne palačinke za seksi užitak

U samom finalu  će se za pobjedu boriti svojim šarmom i ukusnim delicijama među kojima smo prepoznali popularne palačinke i pitu od sira kojim je doista teško odoljeti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju