Kylie Minogue je unatoč brojnim estetskim zahvatima ipak otkrila svoje godine. Australska pjevačica se prošetala Londonom atraktivna kao i uvijek, no po prvi puta je otkrila opušteno lice i vrat

Kylie Minogue jako dobro nosi svoje godine. Četrdesetdvogodišnja pjevačica se maksimalno trudi zadržati mladenački izgled, ali i glazbenu karijeru u koju još uvijek vrlo uspješna.

Kylie trenutno boravi u Velikoj Britaniji gdje je gostovala na jednoj londonskoj radio stanici.

Odjenula neobičnu kombinaciju svilene prozirne plave košulje i crnog topa te nešto tamnijih širokih lanenih hlača uz koje se nikako nisu uklopile lakirane platforme.

Lijepa Australka je glazbenu karijeru započela davne 1987. godine te uz manje pauze do danas je ostala jedna od najslušanijih pop pjevačica.

>> Kylie Minogue se skida s botoksa?

>> Kylie Minogue pobrala pohvale za izgled i stil

Kao i njezina sestra Danii Minogue, i Kylie je poznata po brojnim plastičnim operacijama, a njezino smo lice često susretali gotovo ukočeno od botoksa.

Iako je već puno puta govorila da više ne koristi botoks čini se kako je stvarno odlučila napravila pauzu jer smo po prvi puta vidjeli njezine bore oko ustiju i na vratu te opuštenu kožu.

Ovo je još jedan dokaz da unatoč skupocjenim estetskim zahvatima i kozmetičkim tretmanima neke stvari se ne mogu sakriti niti se vrijeme može zaustaviti. jedino što možemo je prihvatiti činjenicu da sve ima svoj rok trajanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju