Lejla Filipović, Leonarda Boban i Vanja Mamić dijele strast za modom što ih je dovelo na predstavljanje nove linije jednog modnog brenda, no umjesto o krpicama radije su progovorile o obiteljskim obavezama, djeci i svojoj sreći te zadovoljstvu

Bivšoj Miss Hrvatske Lejli Filipović kojoj obaveze oko dvojice sinova ostavljaju vrlo malo vremena za sebe svakom pojavom u javnosti otkrije kako je sreća glavni razlog odličnog izgleda. Za ovu je prigodu odabrala nježnu haljinu cvjetnog uzorka koaj osvaja jednostavnošću te visoke potpetice.

'Puno vremena sam doma s dečkima pa opet ne stignem koliko bi htjela, no sve se uspije uz pomoć supruga i baka', rekla je Lejla koja također planirati postati poduzetnica.

>> Lejla Filipović: Jeftina ogrlica za odličan stajling

>> Lejla Filipović ima novu frizuru

'Imam u planu nešto što do sada nisam uspjela realizirati, no nadam se da uskoro hoću', rekla je Lejla.

Prekrasna Leonarda Boban, majka petero djece najbolje zna kako uskladiti majčinske i kućanske obaveze, biti društveno aktivno i pokretati vlastiti biznis.

Leonarda je modni biznis zamijenila čušpajzima.

'Početkom svibnja u lokalu gdje sam imala odjeću sad će biti čušpajzi i kremaste juhe od povrća.Nadam se da ću i tom poslu biti kreativna, kao što sam bila u modi', povjerila je Leonarda ekipi In Magazina.

>> Leonarda i Ruža: Topli mamin zagrljaj

>> Iva Jerković: Najljepša među ljepoticama

Leonarda je otkrila i tajnu odličnog izgleda.

'To se samo tako kaže da sam vitka od trčanja za djecom, nije istina, treba manje jesti za vitku liniju', priznala je i ujedno daka savjet svima.

Uživanje s djecom razlog je i odličnog izgleda Vanje Mamić koja je opovrgnula glasine da se nalazi u teškim vremenima zbog razvoda od supruga Zorana.

'Sretna sam i zadovoljna, istina je da čovjek zrači izvana, koliko se sretno osjeća iznutra', potvrdila je Vanja.

Više u IN Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju