Crveni tepih povodom londonske premijere filma 'Tamara Drewe' bio je centar događanja. Simpatična Lilly Allen pojavila se u crnoj dugoj haljini koja je diskretno otkrivala trudnički trbuščić. Pjevačica je u trenu očarala sve prisutne

Brojne premijere filmova diljem svijeta izmamile su poznate osobe na crvene tepihe.

I u Londonu je bilo veselo zahvaljujući filmu 'Tamara Drewe'. Na premijeri se pojavila i simpatična Lilly Allen koja je s ponosom pokazivala trudnički trbuščić. Jedan od razloga zašto se pjevačica pojavila na ovoj premijeri je pružanje podrške svojoj majci, Alison Owen koja je producentica ovog budućeg filmskog hita

Pjevačica je odjenula dugu crnu haljinu neobičnog kroja i retro cvjetnog uzorka žarkih boja, a uz toaletu je uskladila frizuru s gustim šiškama i kosom zalizanom u punđom te make-upom žarko crvenog ruža i naglašenog rumenila.

Dvadesetpetogodišnja Britanka, baš kao prava trudnica zračila je pozitivnom energijom te je u trenu postala prava zvijezda crvenog tepiha.

>> Lijepa Lily Allen postaje majka i domaćica

>> Chanelova revija u štaglju uz zvukove Lily Allen

Lilly je poznata po vječnoj borbi s kilogramima o kojoj se i raspričala u TV showu Oprah, no unatoč činjenici da bi trebala roditi početkom iduće godine trenutno izgleda fantastično.

Sudeći po burnom životu koji je pjevačica vodila prije trudnoće čini se kako je ipak okrenula novu stranicu u životu te shvatila kako je vrijeme za velike promjene.

No iskreno se nadamo kako joj majčinstvo neće stati na put karijere te da ćemo i dalje uživati u zvukovima njezinih novih glazbenih hitova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju