Madonna je uspjela pomladiti lice za nekoliko desetljeća, dok tijelo predanim vježbanjem održava u fit formi kojeg se ni bi posramili niti fitness gurui. Jedan dio tijela koji ipak nije mogla dotjerati kozmetičkim preparatima i plastičnim korekcijama su ruke. No, na londonskoj premijeri filma 'W.E.' nije dopustila da one zasjene njezin savršen imidž

Jedna od najpredaniji showbizzerica u skrivanju svojih godina bez sumnje je Madonna. Osim što je isprobala najrazličitije tretmane plastične kirurgije, usvojila je sve trikove kojima odjećom može skrenuti pažnju s onih dijelova tijela kojima 'nema pomoći'.

Svoje je lice 53 godine stara zvijezda uspjela zategnuti i napumpati do stupnja na kojoj bi joj zavidjela i dva desetljeća mlađa žena, a tijelo joj zahvaljujući predanim vježbanjem još uvijek izgleda zategnuto i fit.

>> Madonna: Ruke zasjenile nikada mlađe lice

>> Ovako izgleda Madonnino lice bez botoksa

Jedina boljka njezinog nevjerojatno mladolikog izgleda su ruke, naborane i žilave. Kako ne bi ponovno izbile u prvi plan, na londonskoj premijeri filma 'W.E.' pop kraljica se lukavo odlučila za rukavice, i to intenzivno crvene kako bi bile usklađene s bojom ruža.

Unatoč njihovom rockerskom stajlingu niti najmanje nisu poremetili eleganciju plišane Jean Paul Gaultier haljine, kao niti čipkastog plašta dostojnog ove showbizz kraljevne.