Madonna je uspjela pomladiti lice za nekoliko desetljeća, dok tijelo predanim vježbanjem održava u fit formi kojeg se ni bi posramili niti fitness gurui. Jedan dio tijela koji ipak nije mogla dotjerati kozmetičkim preparatima i plastičnim korekcijama su ruke. No, na londonskoj premijeri filma 'W.E.' nije dopustila da one zasjene njezin savršen imidž

Jedna od najpredaniji showbizzerica u skrivanju svojih godina bez sumnje je Madonna. Osim što je isprobala najrazličitije tretmane plastične kirurgije, usvojila je sve trikove kojima odjećom može skrenuti pažnju s onih dijelova tijela kojima 'nema pomoći'.

Svoje je lice 53 godine stara zvijezda uspjela zategnuti i napumpati do stupnja na kojoj bi joj zavidjela i dva desetljeća mlađa žena, a tijelo joj zahvaljujući predanim vježbanjem još uvijek izgleda zategnuto i fit.

>> Madonna: Ruke zasjenile nikada mlađe lice

>> Ovako izgleda Madonnino lice bez botoksa

Jedina boljka njezinog nevjerojatno mladolikog izgleda su ruke, naborane i žilave. Kako ne bi ponovno izbile u prvi plan, na londonskoj premijeri filma 'W.E.' pop kraljica se lukavo odlučila za rukavice, i to intenzivno crvene kako bi bile usklađene s bojom ruža.

Unatoč njihovom rockerskom stajlingu niti najmanje nisu poremetili eleganciju plišane Jean Paul Gaultier haljine, kao niti čipkastog plašta dostojnog ove showbizz kraljevne.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju