Povijesna ljubavna drama kojom je Madonna namjeravala napokon pridobiti kritičare nije rezultiralo uspjehom kojem se kraljica popa nadala, ali ju je u svakom slučaju upisala u popis novopečenih redatelja. Od Venecije preko Londona, pa do posljednje promotivne stanice New Yorka, izgledala je uglađeno i izrazito glamurozno. No, u Velikoj jabuci po prvi puta je njezin imidž bio obilježen njoj toliko omraženim - borama

Od prvog prikazivanja povijesne drame 'W.E.' u Veneciji prošlo je dovoljno vremena za ocjenjivanje uspjeha kojeg je imala kod publike i kritike.

Madonnin redateljski prvijenac kritičari nisu dočekali pretjerano blagonaklono, dok su njezini fanovi najviše hvale imali za raskošnu i vjerodostojnu kostimografiju.

S obzirom na modnu osviještenost kraljice popa to i ne čudi, kao niti njezine glamurozne kreacije na premijerama filma. Za njujoršku premijeru održanoj u New Yorku nije odabrala uobičajene toalete, već svjetlucavi top te crne hlače, i poseban dodatak kojeg se do tada pribojavala.

>> Ovakav imidž može izvući samo Madonna

>> Madonna 52 godine pretvorila u 25

Naime, po prvi puta je dopustila da se na licu pojave i bore. Riječ je o tek nekoliko borica oko očiju, sramežljivo 'oživljenih' između botoks tretmana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju