Da jabuka ne pada daleko od stabla po tko zna koji puta su nam potvrdile holivudske ljepotice i njihove male nasljednice koje što su starije to nas više podsjećaju na njihove popularne majke. Jedna od njih je i Nahla Berry, djevojčica čiji ten, savršen nosić i usne svakim danom sve više podsjećaju na majku

Halle Berry i njezina pet godina stara kći dane provode na sunčanim i toplim Hawaiima i uživaju u ljetnim radostima o kakvima mi još uvijek možemo samo maštati.

I dok je mama svoje savršeno oblikovano tijelo prekrila prozračnom narančastom tunikom za plažu, Nahla je za odlazak na plažu odabrala žarko ružičastu haljinicu, dok je prirodne loknice osvježila rajfom u obliku zečjih uši.

>> Najljepši prizor za oči Halle Berry

Iako je popularnoj obitelji nemoguće pobjeći od znatiželjnih fotografa, malenoj ljepotici to ne predstavlja problem već priliku da pokaže kako je i ona, baš poput mame na koju nas svakim danom sve više podsjeća, prava mala pozerica.

>> Gabriel i Nahla: Tata i kći kao s reklame

Halle Berry je 2005. godine upoznala Nahlinog oca, manekena Gabriela Aubryja te su nakon tri godine veze postali ponosni roditelji. Par se rastao 2010. kada je Halle započela vezu s današnjim zaručnikom Oliverom Martinezom koji je Nahlu prihvatio kao svoju kćerku.

No sreća lijepe glumice nije dugo potrajala jer Gabriel vrlo brzo nakon što je saznao za novu ljubav njegove bivše započinje žestoku sudsku borbu kako bi spriječio Halle da se odseli s novom obitelji u Francusku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju