Na tradicionalnu UNICEF-ovu humanitarnu večeru posvećenu djeci s teškoćama u razvoju pod nazivom 'Večer dobrih djela' stigla je i glumica Mila Elegović. Četrdeset i jednu godinu stara glumica poznata je po svom isklesanom tijelu koje 'trpi' najuže i najkraće kreacije kakva je bila i jednostavna i uska haljina u kojoj je pjevala na humanitarnom okupljanju u Mimari

Gosti su na UNICEF-ovoj humanitarnoj večeri imali su priliku uživati u glumačkim i pjevačkim izvedbama glumaca: Mile Elegović i Igora Mešina kao i UNCEF-ove ambasadorice Maje Vučić, te nastupu bendova: 'Saxophone Quartet' i 'Gadjo Manouche'.

U sklopu večeri glamura i humanosti održana je i dobrotvorna aukcija 'Jedinstvenih iskustava' čiji je prihod zajedno s prihodom od ulaznica namijenjen poboljšanju života najmlađe djece s teškoćama u razovju.

Tom su prilikom na licitaciju ponuđena nesvakidašnja iskustva: posjet UNICEF-ovim programima u Africi, odlazak na Olimpijske igre u Londonu i posjet kući u kojoj su smješteni hrvatski sportaši, počasno bacanje paka na Medveščakovoj utakmici tijekom trajanja turnira 'Arena Ice Fever' te uloga u serijalu Nove TV 'Larin izbor'.

>> Mila Elegović: Mala crna haljina dovoljna za seksi look glumice

>> Mila Elegović: Tuš na očima za ekstra dojam

Kupnjom ulaznica i 'Jedinstvenih iskustava', te humanitarnim donacijama, tijekom večere, predstavnici vodećih hrvatskih tvrtki zajedno s UNICEF-om prikupili su 264.700,00 kuna.

Sva sredstva namijenjena su UNICEF-ovoj akciji 'Prve tri su još važnije!' kojom se stvara mreža podrške za djecu s teškoćama u razvoju i njihove roditelje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju