Čini se kako će preslatka Monroe, kćerkica Nicka Cannona i Mariah Carey sigurno krenuti maminim stopama. Malena ljepotica trenutno vrijeme provodi s Mariah čak i na radnom mjestu, a njezina popularna mama jedva je dočekala svoju dotjeranu lutkicu pokazati znatiželjnim fotografima

Mariah Carey je svoju skoro dvije godine staru kćerku Monroe odlučila povesti na posao, a fotografije je ponosno podijelila putem društvene mreže.

>> Mariah Carey: Čvrsti 'trbušnjaci' i 20 kila manje

Kako bi, baš poput mame, bila uvijek u trendu odjenula joj je traperice i haljinicu cvjetnog uzroka, a simpatični stajling dodatno su začinile roze tenisice, mašna u kosi u istom tonu , ali i naočale trendi bijelog okvira.

>> Mariah Carey: Kad haljina zadaje glavobolje

I dok se malena ljepotica znatiželjno okretala za brojnim okupljenim fotografima mama je s osmjehom prošetala koktel haljinu koju je pripremila za popularnu emisiju 'Američki idol'. Lepršavu pastelno rozu toaletu Mariah je iskombinirala uz baloner boje pijeska i sandale na vrtoglavo visoku potpeticu.

A da će Monroe sigurno krenuti maminim stopama Mariah je već potvrdila u medijima opisavši svoju nasljednicu kao Miss Monroe - malu divu u usponu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju