Šesti put od kada se održava izbor za Miss svijeta krunom najljepše žene na svijetu okrunjena je Miss Venezuele. Ivian Sarcos nije uspjela suspregnuti suze kada je između 122 kandidatkinja žiri za najljepšu odabrao baš nju

Izbor za Miss svijeta na kojem je Hrvatsku predstavljala Katarina Prnjak održan je u Londonu. Naša predstavnica podijelila je zadnje mjesto s predstavnicom Austrije Juliom Hoffer, a pobjedu je odnijela predstavnica Venezuele kojoj je san bio postati časna sestra.

>> Miss i Mister Hrvatske su Katarina Prnjak i Vanja Grgec

>> Je li ovo Miss Hrvatske s najljepšim nogama?

Ivian Sarcos odrasla je u samostanu gdje su je 5 godina odgajale časne sestre, nakon što je kao osmogodišnja djevojčica ostala bez roditelja, a na glamuroznoj dodjeli Miss svijeta koja je održana 61. put ponijela je titulu najljepše.

Iako je sanjala o tome da postane časna sestra, privukao ju je svijet modela te je njezina životna priča krenula u drugom smjeru.

Prva pratilja je Miss Filipina, 21godinu stara Gwendoline Ruais, a za drugu pratilju izabrana je Miss Portorika Amanda Perez kojoj je 19 godina.

Iako se Indija nadala pobjedi jer bi im to bila šesta kruna, njihovi su se snovi srušili nakon što njihova predstavnica Kanishtha Dhankhar nije ušla u 25 najljepših. Sreća je pratila Venezuelu koja se može pohvaliti s najviše ljepotica koju su ponijele krunu Miss svijeta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju