Dok za obavljanje kraljevskih dužnosti monegaška princeza Charlene obično bira jednostavne haljine i kostime u kojima prije svega naglasak daje jednostavnosti i izboru najfinijih materijala, odmak od strogih protokolarnih okvira pokazala je nesvakidašnjim izborom pojavivši se na otvorenju trgovine

Monegaška prinzeca Charlene Wittstock u svim dosadašnjim pojavljivanjima za svoj modni izričaj zaslužila je same pohvale prije svega zahvaljujući sofisticiranosti i profinjenosti svakog modnog odabira.

>>Charlene Wittstock: Prelijepa princeza i modna kraljica

Na otvorenju trgovine Versace u New Yorku nije se previše odmaknula od prepoznatljivog stila barem što se tiče odabira crnog kaputa oštrih linija s kožnatim detaljem.

>>Princeza koja je haljinom bacila sjenu na Kate Middleton

No, za razliku od očekivanog nježnog make-upa koji lijepo pristaje njezinoj platinastoj boji kose, za podršku talijanskom glamuru odabrala je vatreno crveni ruž.

Dodatno stilsko iznenađenje europske princeze bile su kožnate crne čizme iznad koljena s naglašenim špicastim vrhom ukrašene metalnim detaljima boje zlata kojih se ni Kim Kardashian ne bi posramila.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju