S obzirom na estetsku kirurgiju i tretmane koji prikrivaju i najmanje znakove starenja postoji dio tijela koji je pravi 'izdajica' godina. Riječ je o vratu koji je gotovo nemoguće 'pomladiti'. To jako dobro znaju holivudske ljepotice koje nakon nekog vremena biraju odjeću i nakit koji skreću pozornost od tog vrlo elegantnog djela tijela. No u tu skupinu nikako ne spada Monica Bellucci

Monica Bellucci već je zakoračila u pedesetu godinu života, no njezina pojava kao i ljepota uvijek nas iznova oduševi.

Lijepa brineta trenutno vrijeme provodi u Brazilu, na Varilux Film Festivalu, a njezino pojavljivanje u javnosti uvijek plijenu pažnju. Iako za intervju nije pripremila raskošnu ili elegantnu haljinu i najobičnije crno odijelo na ovoj krasotici izgleda savršeno.

>> Top 5 najsočnijih holivudskih usana

Crne, ravne hlače Monica je iskombinirala uz korzet na bijele točkice i raskopčani sako, Jednostavan look dodatno su začinile vrtoglave štikle prepoznatljive crvene potplate te jednostavna, raspuštena frizura.

>> 5 najputenijih izdanja Monice Bellucci

Iako atraktivna Talijanka u svakom izdanju plijeni pažnju ono što nas je na prvu privuklo nije bio elegantan dekolte ili njezine putene usne, već najveći 'izdajica' godina - vrat.

Ovaj elegantni dio ženskog tijela estetskim zahvatima gotovo je nemoguće pomladiti pa ga ljepotice često prikrivaju odgovarajućim nakitom i odjećom, ali to nije slučaj kod Monicom Bellucci čiji vrat i dekolte i u 49. godini života izgledaju besprijekorno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju