Šarmantni Murat koji tumači Demira Dogana čiji napet odnos s lijepom Asi svaki dan prati veliki broj gledatelja u istoimenoj seriji otkrio je kako je za uspješan brak potreban razum. I romantika naravno!

Glumac zbog kojeg mnoge pripadnice ljepšeg spola večer provode pred malim ekranima ubrzao je proces ženidbe s glumicom Burçin Terzioğlu zbog njezine ljubomore. Iako bi mnogi muškarci na to okrenuli leđa, on je napravio baš suprotno.

>> J.Lo: Novi muškarac prelijepe Latine

>> William Levy: Zavodniku je obitelj na prvom mjestu

'To sam napravio u trenutku dok smo se svađali. Pitala me što želim od nje i rekao sam joj da se želim oženiti njome. Tako je završila i prepirka. U braku je osim romantike potreban i razum. To je odluka za čitav život.', pojasnio je svoj ubrzani ulazak u brak Murat.

Murat je u Hrvatskoj zbog uloge Demira Dogana u seriji ‘Asi’ stekao veliku popularnost. Tako je na forumu osvanula pjesma obožavateljice posvećena upravo njemu u kojoj ga naziva ‘lijekom za sve probleme’.

>> Sve o seriji 'Asi' doznajte ovdje!

'Demir nije Murat, ali neke su nam osobine zajedničke. I ja volim samostalno rješavati svoje probleme jer ne želim da se moji bližnji zabrinu. Ako sam uvjeren u neki cilj, činim sve da dođem do njega. Kao i Demir, nisam se zaljubljivao više puta, nego sam zavolio glavnu glumicu koja je sa mnom glumila u seriji 'Oluja' i oženio se njome. Katkad se ponašam zrelo, a katkada djetinjasto, ali nisam nimalo povučen. Naprotiv, volim život', pojasnio je ljepotan sličnosti koje ga vežu za lik koji glumi u seriji 'Asi'.

Serija ‘Asi’, koju trenutno hrvatski gledatelji prate na Novoj TV, nominirana je u kategoriji najbolje telenovele na predstojećem 51. televizijskom festivalu u Monte Carlu. Serija 'Asi' će se u toj kategoriji boriti s kultnom američkom predstavicom toga žanra ‘The Bold and Beautyful’ i s brazilsko-kolumbijskom telenovelom 'Klon'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju