Kći jedinica Salme Hayek i njezinog 30 godina starijeg supruga Francoisa Henrija Pinaulta postala je prava ljepotica. Iako su se svi pitali hoće li djevojčica postati nasljednica putene Latine čini se kako je Valentina ipak povukla više tatinih gena

Jednu od najseksepilnijih latinoameričkih glumica Salmu Hayek rijetko susrećemo u obiteljskom okruženju, posebno u društvu kćerkice pa je tako njihov zajednički izlazak u javnost bio pravo iznenađenje.

>> Salma Hayek napokon pogodila dekolte

Lijepa mama i njezina petogodišnja kćer Valentina uputile su se u zračnu luku. Salma je za putovanje privatnim zrakoplovom odjenula ružičastu vestu i crni sako, a pogled je sakrila ispod tamnih sunčanih naočala.

>> Salma Hayek: Zbog odjeće 10 kilograma deblja!

I dok su se pokušavale probiti kroz znatiželjnu masu fotografa malenoj ljepotici bljeskanje fotoaparata uopće nije smetao već se zadovoljno smješkala.

Salma se 2007. godine zaručila za milijardera Francoisa Henrija Pinaulta. Iako je između njih punih 30 godina razlike uspjeli su prebroditi brojne krize i zadržati brak pa su se tako samo godinu dana nakon raskidanja zaruka vjenčali i do danas ostali zajedno.

Valentina je njihovo jedino dijete, a još dok je bila beba svi su se pitali hoće li djevojčica postati nasljednica tamnopute latine ili će ipak povući tatine gene.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju