Catherine Zeta-Jones po posljednji je put odigrala ulogu u mjuziklu 'Little Night Music' za koju je osvojila nagradu 'Tony'. Za dolazak u kazalište i druženje s fanovima odjenula je žarko crvenu haljinu u kojoj su je fotografi uhvatili u nezgodnoj pozi

Multitalentirana Catherine Zeta-Jones svoj je pjevački i plesački talent pokazala još u filmskom mjuziklu 'Chicago' kada je glumila zavodljivu Velmu Kelly.

Tada je osvojila nagradu Oscar, a za svoje posljednje kazališno ostvarenje u mjuziklu 'Little Nigh Music' poznatoj je Velšanki uručena prestižna nagrada 'Tony'.

U nedjelju je lijepa oskarovka po posljednji put odigrala ulogu na Broadwayu, a za dolazak i druženje s fanovima nije došla u uobičajenoj sportskoj odjeći već je izabrala žarko crvenu haljinu s kojom je uskladila i štikle u istoj boji.

>> Osušena Catherine Zeta-Jones konkurira Angelini Jolie

>> Catherine Zeta-Jones ili primjer groznog make-upa

No, kako u gužvi okupljenih fotografa i fanova zna biti, vremena i mjesta za idealnu pozu za snimanje nije bilo, tako da je Catherine Zeta uhvaćena u pomalo neobičnoj pozi.I tada, u neobičnom stavu s 'iksicama', glumica nije izgubila na svom poznatom glamuru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju