Stilom glamurozne dive kojim je obilježila osamdesete godine Joan Collins osvaja već 30 godina. Bilo da se nalazi na aerodromu ili najglamuroznijem crvenom tepihu 'zločesta Alexis' izgleda besprijekorno ostavljajući dojam da nije ostrajela niti dana

Natapirana kosa crna poput ugljena, dramatična šminka i spektakularna odjeća ekstravagantnih krojeva glavna su obilježja zločeste Alexis Carrington iz jedne od najpopularnijih sapunica svih vremena 'Dinastije' koju je uvjerljivo u stotinama epizoda utjelovila Joan Collins.

>>Joan Collins: Izgled održavam seksom, a ne botoksom

A ova vremešna glumica koja je na korak do osmog desetljeća života i danas izgleda besprijekorno. Osim mladolikim licem za kojeg se kune kako ga održava zdravim načinom života, a ne čarima estetske kirurgije Joan oduševljava izgledom dive koji nikada nije podređen situaciji.

>>Holivudske dive 70+ nevjerojatne nekad i danas

Tako je i običan odlazak na večeru začinila nezaobilaznom aurom glamura, ali i detaljima za kojima se ne ustručava posegnuti kako bi istaknula svoju ženstvenost.

Niska od bisera koja se slijevala niz vrat te haljina na preklop sa sjajnim remenom, te nonšalantno prebačena stola s detaljima od krzna preko ruke ustoličili su je još jednom na mjestu holivudskog simbola stila i glamura, koji samouvjereno nosi posljednjih 30 godina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju