Noć vještica američki je praznik koji obožavaju sva djeca jer kostima, slatkiša i druženja nikada ne nedostaje. U čarima ovog mračnog, ali zabavnog dana uživaju i klinci Shiloh, Knox i Vivienne koje je brižna majka Angeline Jolie odvela u šoping kako bi si nabavili kostime

Shiloh, Knox i Vivienne u pratnji  Angeline Jolie dan su proveli u potrazi za odgovarajućim kostimom za mnogima omiljeni praznik Noć vještica.

>> Angelina Jolie: Velika promjena u samo 3 godine

I dok se majka trudila obitelj držati na okupu pomoć joj je pružila starija kćerka Shiloh. Malena ljepotica svijetle kose i prodorno plavih očiju koja nas svakim danom sve više podsjeća na tatu Brada Pitta čvrsto je držala sestricu Vivienne za ruku koja je još u trgovini nestrpljivo uskočila u simpatični kostim ružičastog konjića.

>> Angelinine usne dobile opasnu konkurenciju

Iako još uvijek izgleda prekrasno te uspješno žonglira između posla i obitelji Angelinina pretjerana mršavost sve je očitija.

Lijepa glumica za odlazak u šoping odjenula je crnu haljinu bez rukava koja je u prvi plan stavila njezine nevjerojatno tanašne noge i blijedu, gotovo prozirnu put. Jednostavanu dnevnu kreaciju Angie je iskombinirala uz balerinke boje pudera i veliku torbu prepoznatljivog Louis Vuitton uzorka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju