Svake godine Nicole Kidman zablista na dojeli godišnjih country nagrada na kojima s osmijehom pravi društvo svome suprugu Keithu Urbanu. Premda to nije njezino 'prirodno' okruženje ispunjeno kolegama filmašima, na njemu uvijek osvoji najviše pažnje. Tako je bilo i ove godine kada je izgledala gotovo savršeno zahvaljujući haljini, ali ne i frizuri

Jedan od stabilnih celebrity brakova je onaj Nicole Kidman i country pjevača Keitha Urbana. Unatoč problemima s njegovim problemima s alkoholizmom, ovaj je par uspio prebroditi sve krize i osnovati sretnu i od medija povučenu obitelj.

Zajedno se pojavljuju tek na dodjelama nagrada koji slave najbolje postignuća u filmskoj ili glazbenoj industriji, pri tome čvrsto podržavajući kolege iz obje branše.

Tako je bilo i na godišnjoj dodjeli country nagrada kada je oskarovka sa suprugom ponosno prošetala po crvenom tepihu. Njezino tijelo u dugačkoj haljini Stelle McCartney izgledalo ej skladno, mladoliko lice i prezategnuto, a sliku savršenstva kvarila je njezina beživotna kosa.

>> Nicole Kidman: Tako lijepa, a tako umjetna

>> Nicole Kidman: Najsretnija u dobrom društvu

Možda glumica pored silnih obaveza nije imala vremena za frizuru, a možda je baš namjerno htjela ne zamarati se silnim ukosnicama i preparatima zaslužnima za glamurozne frizure.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju