I dok njezine kolegice žare i pale obalom na ljetnim koncertima u što kraćim haljinicama, ovogodišnja predstavnica na Eurosongu posjetila Dubrovnik i pokazala što je glamurozno ljetno izdanje. Ljetni trend, maksi haljinu ukrasila je clutch torbicom u crvenoj boji te valovima i trakicom u kosi

Sinoć su u dubrovačkoj palači Sponza svečano otvorene Noći noira Dubrovnik. Otvorenje su uveličali intendant Dubrovačkih ljetnih igara Ivica Prlender, Mirsad Purivatra direktor Sarajevo film festivala i pjevačica Nina Badrić.

>> Nina Badrić: Seksi u bijelom izdanju

>> Znate li tko su superheroji koji produžuju život?!

Glamurozno otvorenje izložbe oduševilo je brojne posjetitelje i domaćine festivala Dubrovačke ljetne igre. 'Igre i grad su uvijek spremni na nove suradnje, poznanstva i kvalitetne projekte, zato nam je zadovoljstvo ponovno ugostiti umjetnika Sašu Šekoranju. Ovaj put ne kao scenografa nego kao fotografa. Izložba Double identity izvrsno se uklapa u 'off program' Igara koji kroz raznovrsne projekte privlači najširu publiku.',  izjavila je u ime Dubrovačkih ljetnih igara glasnogovornica Ivana Medo Bogdanović.

Nakon Zagreba i gostovanja na Sarajevo film festivalu izložba je pronašla i svoj treći dom a naš priznati umjetnik Saša Šekoranja komentirao je: 'Atrij Dubrovačke Sponze, iz čijeg se središta vide zvijezde, uistinu je fascinantan prostor. Izrazito sam ponosan što je projekt 'Double identity' postao dio programa Dubrovačkih ljetnih igara, što smo postali član najveće domaće domaće kulturne obitelji'.

>> Maksi haljine: Komadi zbog kojih još više volimo ljeto

Izložba 'Double identity' je otvorena za javnost od 18. do 27. kolovoza, a ulaz je slobodan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju