U Valentinovim haljinama svaka bi se žena osjećala kao princeza, a kada ih odjene pripadnica plave krvi onda nastane pravi spoj kao stvoren za modno-protokolarne priručnike. Upravo zato je norveška princeza Mette-Marit za ceremoniju dodjele Nobelove nagrade za mir izabrala upravo njegovu, i to prilično hrabru toaletu

Da su kraljevski službeni protokoli strogi i tradicionalni, prije svega smo se imali prilike uvjeriti na najeksponiranijoj članici kraljevskih obitelji, Catherine Middleton.

Njima se prilagođavaju i modni zakoni koji se prvenstveno temelje na decentnosti i konzervativnosti.

Upravo je zato iznendilanorveška princeza Mette-Marit izabravši Valentinovu haljinu od prozirnog materijala. No, zbog dovoljno gustog tkanja nježna toaleta čiji se gornji dio boje kože lijepo nadovezao na crni dio ukrašen volanima, ipak je naišla na odobravanje pod uvjetom da prozirnije od ovoga ne dopušta niti jedna službena prostorija ili događaj.

>> Ovo je najveselija europska princeza

>> Princeza ukrala pažnju Carli Bruni

Nobelova nagrada za mir uručena je trima dobitnicama, predsjednici Liberije Ellen Johnson Sirleaf, njezinoj sunarodnjakinji Leymah Gbowee i jemenskoj aktivistici Tawakkol Karman.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju